Oprensning af vådområder

Vi tilbyder oprensning og uddybning af vådområder

Oprensning og uddybning af søer, moser, vandhuller, voldgrave og meget mere.

Vådområder er smukke, gode for miljøet og forøger en ejendoms værdi. Med tiden kan behovet for at få oprenset eller uddybet vådområdet blive aktuelt, hvis der er for store mængder slam, sand eller blade i bunden af vådområdet, hvilket også vil kunne fremme tilgroning i området med pilebuske, tagrør og øvrige vandplanter.

Vi har mange års erfaring med at oprense og uddybe søer, moser, mergelgrave m.m. Vi har naturligvis også det rigtige udstyr til at udføre opgaverne med, og vi er til stede med entreprenørudstyr i alle landsdele.

Herunder kan du se et udvalg af de opgaver, vi udfører i forbindelse med oprensning af vådområder:

Nyhed: Long Reach gravemaskine med 26 m. rækkevidde

Er der behov for oprensning af voldgrav, kanal eller vandløb, kan Sø & Mose tilbyde rådgivning, løsningsforslag samt tilbud på opgaven.

Vi har mange års erfaring med oprensning af voldgrav, kanal og store vandløb med vores specialmaskiner som er godkendt til arbejde i disse følsomme områder.

Du er altid velkommen til at kontakte SØ & MOSE for et uforpligtende tilbud på oprensning af vådområder på tlf.: +45 30484242 eller jan@soe-mose.dk

Hvis man har planer om at anlægge en ny sø, er der en del spørgsmål, som vil være relevante at søge svar på, inden opgaven påbegyndes.

Læs relevante spørgsmål her

Klipning af vandplanter under vand

Klipning af vandplanter under vand f.eks. tagrør, siv, åkander, udføres med flydende materiel monteret med klippeudstyr for rydning af vandplanter i søer, moser, bassiner m.v.

ANLÆG AF VÅDOMRÅDER

Læs mere →

OPRENSNING AF VÅDOMRÅDER

Læs mere →

STRANDRENSNING / HAVNE

Læs mere →

Har du brug for et uforpligtende tilbud?
Ring på 30 48 42 42